El Barça B no ha pogut passar de la primera ronda a la Copa Catalunya. Els blaugrana han quedat eliminats per l’Hospitalet als penals després d’empatar sense gols. Garcia Pimienta ha tret un onze molt destacat, amb alguns dels jugadors que van fer la gira pel Japó amb el primer equip com Monchu, Araújo, Guillem, Iñaki Peña i Oriol Busquets. Tot i això, el tècnic del filial no ha pogut comptar amb d’altres com Riqui Puig o Collado, convocats amb el primer equip per jugar el Gamper davant l’Arsenal.

Monchu, el millor de la primera meitat

El partit ha estat intens, força igualat i amb clares oportunitats per part dels dos equips que, això sí, no han tingut punteria. El primer de provar-ho per al filial ha estat Monchu, amb un xut al quart d’hora que ha sortit fora per poc. La resposta riberenca ha arribat amb una falta llançada per Cristian Alfonso. Sense treva, Monchu ho ha tornat a provar i Vinicius ha obligat Iñaki Peña a lluir-se. Pólvora mullada.

Molts canvis, poc ritme

Com acostuma a passar a la pretemporada, tots dos equips han començat a repartir càrrega de minuts entre els seus jugadors. Els molts canvis han afectat la qualitat del joc i no s’han tornat a viure ocasions fins a les acaballes. Mingueza, al minut 78, i Ansu, al 85, ho han intentat amb dues rematades de cap.  Finalment tot s’ha decidit als penals i l’Hospitalet, més encertat, ha aconseguit la classificació per 4 a 3.