Partit de primera ronda de la Copa Catalunya entre el Martinenc i l’Espanyol B. En format d’eliminatòria a partit únic al camp de l’equip de menor categoria, l’Espanyol B s’ha desfet del Martinenc i ja espera rival en la següent ronda.

Un Martinenc que ha sortit a competir

El Martinenc ha sortit ben concentrat i amb ganes de posar-li les coses difícils a l’Espanyol B. Després d’uns primers minuts d’intercanvi de joc i sense dominador clar, els blanc-i-blaus s’han avançat en el  marcador al minut 11 amb una rematada de Moha després d’una bona centrada per banda dreta de Victor Gómez. Un parell de noves arribades per banda esquerre per part de l’Espanyol han precedit la millor oportunitat per part del Martinenc. Ha estat Lladó al minut 30, mitjançant el llançament d’una perillosa falta a la frontal de l’àrea refusada pel porter. Tot seguit, un fort xut per part de Moha ha fet estèril l’estirada del porter Còcera i ha posat el 0 a 2 amb què ha finalitzat la primera part.

L’Espanyol acaba finalment imposant la lògica

Els de Javi Gómez no llançat la tovallola en cap moment. Durant els primers minuts de la segona part han, fins i tot, incrementat la intensitat. Un bona rematada de Vendrell al minut 48 i un gran xut de Lladó al minut 66, que ha forçat l’estirada del porter per rebutjar l’esfèrica,  han estat dos bones oportunitats del Martinenc en el seu intent de reduir distàncies. A partir d’aquest moment, l’Espanyol ha fet seva la possessió i ha gaudit de les millors ocasions. En el minut 76, el pal ha rebutjat en dues ocasions un bon xut de Damià després de veure com la pilota es passejava mansament per la línia de gol. En el 81, el porter del Martinenc s’ha lluït de valent després d’una potent rematada de Max Marcet. En la darrera jugada del matx, clar penal a favor de l’Espanyol. Damià Sabater ha executat la pena màxima posant el 0 a 3 final al marcador.

Els de José Aurelio Gay es trobaran a la següent ronda amb el guanyador del Vilassar-Granollers. L’eliminatòria tindrà lloc el proper 11 d’agost.

El Martinenc no descansa. Aquest dissabte, 3 d’agost, semifinal contra el Terrassa en el Torneig d’Històrics.