L’Europa ha perdut als penals davant el Llagostera i cau eliminat de la Copa Catalunya a la primera de canvi. La diferència de categoria no ha quedat palesa durant l’enfrontament i, tot i que el  Llagostera és equip de  Segona B, no han pogut passar de l’empat davant els escapulats.

Estrena davant l’afició

L’Europa ha dut a terme el seu primer partit de la temporada 2019-2020. Els escapulats no han disputat cap amistós previ a l’eliminatòria de la Copa Catalunya. Aquesta falta de rodatge però, no s’ha notat en la intensitat escapulada. De fet, els de Vilajoana han estat més a prop del gol que els seus rivals durant la primera mitja hora de partit gràcies a xuts de mitja i llarga distància. Els gironins també han volgut dir la seva i Èric Jiménez ha pogut avançar els visitants.

Els gols arriben a la represa

Èric Jiménez no ha perdonat al minut 51 i ha posat per davant el Llagostera amb un xut sec. El gol ha estat un punt d’inflexió que, sumat a tots els canvis realitzats, ha fet que baixés el ritme. Però l’Europa tenia un as a la màniga amb Josa. El jugador escapulat ha aprofitat un córner de murri d’Alfons Serra per empatar el matx al minut 84. El temps reglamentari s’ha esgotat amb l’1 a 1 i el passi s’ha decidit als penals. El Llagostera ha tingut més punteria i l’Europa ha quedat eliminat de la Copa Catalunya.

La tanda de penals

Cares conegudes al Llagostera

En l’estrena oficial del Llagostera s’han pogut veure cares conegudes del futbol barceloní. Kuku, qui ha arribat aquesta temporada provinent del Sant Andreu, ha disputat davant els escapulats els seus primers minuts oficials amb el conjunt gironí. Al Nou Sardenya també s’han pogut veure cares conegudes, com els exhortencs, Adri Lledó, Nahuel i Kolderiu.