El Torneig d’Històrics 2019 ja té el primer equip per a la segona semifinal. És el Terrassa, que s’ha classificat després d’empatar sense gols amb el Sants i superar per 0 a 4 l’Horta. Els egarencs s’enfrontaran al guanyador del grup 4, que sortirà dels enfrontaments entre la Gramenet, el Martinenc i l’Hospitalet.

Primer partit: Terrassa-Sants (0-0)

El partit ha començat amb el control del joc del Terrassa i al minut 6 ha arribat la primera ocasió de les botes de Kilian Villaverde. De nou el egarencs ho han provat però el xut de Jaume ha sortit molt alt. Per al Sants l’ocasió més clara ha estat de Segio Navarro al minut 12, quan no ha finalitzat bé una centrada de Montfort. Al minut 34 els de Tito Lossio s’han fet un embolic dins l’àrea del Terrassa i entre Josele i Guillermo no han pogut rematar a porteria. Quan quedaven tres minuts per finalitzar Kevin ha fet un xut que ha tocat un defensor santsenc i el porter Oriol Antonell ha enviat a córner. Empat sense gols entre el Terrassa i el Sants, i un punt per a cada equip.

Segon partit: Horta-Terrassa (0-4)

El segon matx ha enfrontat l’Horta i el Terrassa. Les primeres ocasions han estat per a l’Horta. La primera, al minut 3, quan Marc Rio s’ha quedat sol davant del porter del Terrassa i no ha definit bé. I la segona, un remat de cap de Peke després d’una centrada de Narcís Barrera, al minut 5. El Terrassa ha creat perill de pilota aturada, al minut 8 amb Coro, que ha enviat al pal un xut de falta. Els de Xavi Molist han marcat finalment al minut 21, Sergi Arranz ha aprofitat un passada en profunditat de Coro per fer el gol egarenc. Pocs minuts més tard Domi Berlanga ha fet el segon per al Terrassa. Sergi Arranz ha marcat per partida doble per fer el hat-trick i deixar el 0 a 4 definitiu.

Tercer partit: Horta-Sants (0-0)

El darrer partit de la jornada l’han jugat l’Horta i el Sants. El matx ha estat força igualat, amb tots dos conjunts arribant en poques ocasions a les porteries, i les que han arribat han estat en fora de joc. L’ocasió més clara ha estat al minut 20 de l’Horta: Adrià Recort ha fet una centrada però la defensa santsenca l’ha rebutjat. El Sants ho ha provat en diverses ocasions però els seus xuts han sortit fora per molt poc. Al final, empat sense gols entre l’Horta i el Sants.