Els atletes marroquins Mohamed El Ghazouany i Douae Ouboukir El Oihabi són els guanyadors de la Cursa de la Mercè 2023. En categoria masculina, l’atleta marroquí s’ha imposat amb un temps de 29 minuts i 20 segons, per davant de Nan Oliveras i Xavier Badia i ha aconseguit un nou rècord de la prova. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Douae Ouboukir El Oihabix, que ha acabat en 34:47. La corredora marroquina ha estat la més ràpida, per davant de Laura Rodríguez i Cristina Silva. En total hi han pres part prop de 10.000 corredors.

El Ghazouany, guanyador de la Cursa de la Mercè

El guanyador de l’edició del 2023 de la Cursa de la Mercè ha estat Mohamed El Ghazouany, que ha acabat amb un temps de 29 minuts i 10 segons. El Ghazouany ha aconseguit imposar-se en el tram final de la cursa, ja que als 5 quilòmetres la diferència entre el primer i ell segon era de només 2 segons. El segon classificat ha estat Nan Oliveras, després d’aturar el cronòmetre en 29:55. El tercer lloc del podi ha estat per a Xavier Badia, que ha acabat amb un temps de 30 minuts i 17 segons.

1.Mohamed El Ghazouany29:20
2.Nan Oliveras29:55
3.Xavier Badia30:17

El Oihabix s’imposa en categoria femenina

En categoria femenina ha guanyat Douae Ouboukir El Oihabi, que ha acabat amb un temps de 34 minuts i 47 segons. La corredora del Marroc ha aconseguit una diferència en els últims metres. La segona classificada ha estat Laura Rodríguez, que ha acabat els 10 quilòmetres en 35:15. La tercera classificada ha estat Cristina Silva, que ha acabat amb un temps de 35 minuts i 23 segons.

1.Douae Ouboukir El Oihabi34:47
2.Laura Rodríguez35:15
3.Cristina Silva35:23