Madrid CFF Barça

Després de no poder jugar la primera jornada de la Lliga F a causa de la vaga a què es van adherir les futbolistes per discrepàncies entre la patronal i els sindicats, les blaugrana han tornat als terrenys de joc amb una victòria per 0 a 2 contra el Madrid CFF.

Els gols de Graham Hansen i d’Oshoala han estat suficients perquè les de Jonathan Giráldez aconseguissin els primers tres punts de la temporada.

Tot això en un partit on s’han vist els primers minuts d’Esmee Burgts vestida com a blaugrana, la jove promesa dels Països Baixos que va arribar al Barça en aquest mercat d’estiu. A més a més, la capitana del Barça, Alexia Putellas, ha arribat als 400 partits amb la samarreta blaugrana.

Una primera meitat amb domini, però sense encert

El Barça ha dominat la primera meitat del partit, amb el control de joc i creant ocasions. Ara bé, les de Jonathan Giráldez han estat poc encertades de cara a porteria i no ha estat fins al minut 40 que Graham Hansen ha pogut transformar una gran centrada de Clàudia Pina.

Segona meitat amb el mateix guió

El Madrid CFF ha intentat buscar l’empat en els primers compassos de la segona meitat, però les blaugranes s’han acabat imposant, tot i perdonar ocasions clares. Això ha suposat que el marcador no es mogués fins al minut 84, quan, després d’una gran jugada d’Ona Batlle, Oshoala ha definit a la perfecció per posar el 0-2 definitiu al marcador.