El CN Barcelona ha començat molt bé la Lliga de Divisió d’Honor de waterpolo després de superar el CN Catalunya per un marcador molt ampli (18-7). Els jugadors d’Andrei Iosep hi anaven més rodats després de disputar la fase preliminar de la Champions League (no es van classificar per poc a la fase de grups). Aquest triomf permet als cenebistes sumar els primers tres punts de la temporada.

Un partit còmode per al CN Barcelona

El CN Barcelona ha volgut sentenciar de manera ràpida, i ho ha aconseguit, perquè el primer quart ha estat molt favorable per als de la Nova Escullera. En només vuit minuts, quatre gols de diferència, 5 a 1, que els ha permès una renda molt difícil de superar per al CN Catalunya. Al descans, un gol més de diferència (9-4) en què cal destacar l’encert golejador de Pol Daura, amb tres dianes. També cal destacar dues accions de Mario Lloret, que ha aturat dos penals al conjunt de Gràcia.

El partit ha continuat sense gaire història amb un tercer quart que ha acabat de sentenciar (si no ho estava ja) l’enfrontament. El parcial de 5 a 0 d’aquest període (14 a 4 al marcador global) ha deixat que l’últim quart servís per donar minuts als menys habituals d’Andrei Iosep. El partit no ha tingut res més destacable i Abel Ramon ha estat considerat el millor jugador del partit, amb quatre gols.