Victòria del FC Barcelona contra el Betis
@FCBarcelona_cat

El Barça s’ha imposat al Betis per 5 a 0 en un partit en què els blaugrana han fet gaudir als 45.000 espectadors que han anat a Montjuïc i que gairebé han omplert l’Estadi Olímpic Lluis Companys. Joao Félix ha obert la llauna i Joao Cancelo ha tancat la golejada. Els dos portuguesos han estat protagonistes en el partit contra els andalusos.

Domini blaugrana a la primera part i perill del Betis

(EFE) Xavi Hernández ha començat el partit deixant Lamina Yamal a la banqueta i amb Ferran Torres, que ha estat titular per primer cop aquesta temporada. A més del valencià, també han estat titulars Joao Félix i Joao Cancelo.

Cal destacar el protagonisme de Cancelo, molt bé en les projeccions en atac i Joan Félix, que ha buscat des de l’inici a Lewandosky. El partit ha estat un monòleg del Barça, que ha acumulat el 70 % de la possessió de sortida. Però la primera gran ocasió ha estat per al Betis, en una acció de Luis Henrique que ha creuat massa la pilota, al quart d’hora de partit.

Quatre minuts més tard, en una centrada lateral i després d’una errada de Balde, ha permès la rematada d’Ayoze al lateral de la xarxa. Després d’aquesta ocasió, el Barça ha recuperat el ritme del partit i la possessió de la pilota.

Ha entrat més en joc, Oriol Romeu i també Cancelo, però sobretot Joao Félix. En una recuperació del defensa, la pilota ha arribat al migcampista. Romeu ha posat la pilota dins l’àrea sobre Joao Félix, que després d’una rematada defectuosa ha recuperat la pilota i ha fet l’1 a 0.

En el segon gol del Barça, Joao Félix ha tornat a ser protagonista. El portuguès ha demostrat la seva qualitat de migcampista i l’ànima de davanter. En el 2 a 0 ha deixat passar la pilota entre les cames en una passada de Christensen, que ha arribat a Lewandowsky i el polonès no ha perdonat.

Un gol de falta històric

Després del descans, el protagonisme ha estat per a Ferran Torres. El valencià ha fet el 3 a 0 en un llançament de falta. Una situació que el Barça no vivia des del 2 de maig del 2021, quan Messi va fer l’últim gol de falta.

Amb el 3 a 0, Xavi ha fet els canvis i un dels que ha entrat, Raphinha, ha fet el quart gol amb una rematada des de la frontal. La golejada l’han tancada Joao Cancelo, al minut 81, amb una acció individual després de driblar, retallar i superar l’estirada de Vieites.