Piqué Ibai

Finalment s’ha descobert la notícia bomba de Gerard Piqué i Ibai Llanos. Organitzaran una lliga de futbol, la Kings League, que s’emetrà en directe a Twitch i en què cada “streamer” es convertirà en el president d’un club. Iker Casillas i el Kun Agüero també presidiran un equip.

D’aquesta manera es resol la gran incògnita dels últims dies. Els principals “streamers” com TheGrefg, Gerard Romero, Perxitaa, Juan Guarnizo, Rivers, Spursito, Adri Contreras, XBuyer, DjMaRiiO es convertiran en presidents d’equips de futbol.

Els 12 equips de la Kings League

Ja sabem quins seran els presidents d’alguns equips. Ibai Llanos serà el president de Porcinos, The Grefg de Saiyans FC, Spursito dirigirà l’equip del Rayo Barcelona. Juan Guarnizo portarà el club de Aniquiladores. Una de les sorpreses és que Kun Agüero que també serà president de Kunisports.

DjMaRiiO presidirà l’Ultimate Móstoles. La popular streamer Rivers dirigirà el Futbol Club Pio. Los Troncos Futbol Club estarà liderat per Perxitaa. El Tiktoker Adri Contreras portarà El Barrio. Gerard Romero serà president de Jijantes FC. Els germans xBuyer tenen l’XB. Iker Casillas serà el dotzè president amb 1K.

PresidentClub
IbaiPorcinos FC
TheGrefgSaiyans FC
SpursitoRayo Barcelona
Juan GuarnizoAniquiladores
Kun AgüeroKunisports
DjMaRiiOUltimate Móstoles
RiversFutbol Club Pio
PerxitaaLos Troncos Futbol Club
Adri ContrerasEl Barrio
Gerard RomeroJijantes FC
xBuyerXB
Iker Casillas1K

Quins seran els jugadors de la Kings League de Piqué i Ibai?

La participació en la Kings League de Kosmos estarà oberta. Es farà un draft i cada president triarà 10 jugadors més 2 convidats que podran ser qualsevol persona (Agüero va fer la broma de fitxar Messi). Gerard Piqué va explicar que el draft se celebrarà durant el mes de desembre per poder començar la lliga el diumenge 1 de gener del 2023.