Play ALL al Tennis Barcelona amb Fudació Rafa Nadal

80 menors en situació de vulnerabilitat de la ciutat de Barcelona podran practicar tenis gràcies a l’acord que han signat les fundacions del Reial Club de Tenis Barcelona i la de Rafa Nadal. La iniciativa Play all vol promoure la pràctica regular de l’esport de la raqueta i oferir una oferta d’oci saludable.

Tenis per a 80 menors en situació de vulnerabilitat

El projecte Play all serà la primera iniciativa de la Fundació Rafa Nadal que es farà a la ciutat de Barcelona. La proposta serà possible gràcies a l’acord entre l’entitat del tenista manacorí, la Fundació Tenis Barcelona i el patrocini de Nike.

Play all neix amb l’objectiu de promoure valors positius als menors mitjançant la pràctica regular del tenis, acompanyant-los en el seu desenvolupament i oferint-los una alternativa d’oci saludable.

Amb l’acord, el Tenis Barcelona facilita l’accés dels menors a les instal·lacions del club mentre que la Fundació Rafa Nadal treballa per demostrar que l’esport i l’educació són eines amb un gran poder transformador.

La iniciativa Play all atendrà nens i joves en situació de vulnerabilitat d’entre sis i 16 anys de diferents barris de la ciutat com el Raval, la Marina de la Zona Franca o el Carmel.

Des del RC Tenis Barcelona, que des de fa uns mesos ja treballa amb joves en situacions de vulnerabilitat, el seu president Jordi Cambra considera que “l’aliança amb la Fundació Rafa Nadal per a Play all és un pas endavant per aconseguir que el tenis sigui un esport més democràtic i inclusiu per a nens, nenes i joves de la nostra ciutat. No hi ha millor via per aconseguir que unir en aquest projecte la fundació del millor tenista de la història, el club on va aprendre els valors de l’esport i una marca tan representativa com Nike”.