Gerard Piqué

Gerard Piqué va ser expulsat a la mitja part del duel entre l’Osasuna i el Barça al Sadar. El central del Barça va tancar d’aquesta manera la seva carrera esportiva, després de proferir greus insults a l’àrbitre Gil Manzano. La targeta vermella que va veure Gerard Piqué fa que el futbolista assoleixi un curiós rècord just en el darrer partit com a professional. Piqué va igualar Hristo Stòitxkov com a jugador del Barça més expulsat al llarg de la història, amb 11 vermelles. El tercer jugador d’aquest podi blaugrana és Pep Guardiola, amb 9 expulsions.

Gerard Piqué, lluny del rècord històric de Sergio Ramos

Tot i les 11 targetes vermelles de Gerard Piqué, el central del Barça ha quedat molt lluny del líder indiscutible d’aquesta particular distinció. El rei de les expulsions a la Lliga espanyola és Sergio Ramos, amb un total de 20 targetes vermelles. A més, en competicions internacionals amb clubs, Ramos s’enfila fins a les 27 expulsions.

Piqué va ser expulsat al descans del partit, en ple túnel de vestidors, segons relata l’acta arbitral de Gil Manzano. “El jugador va haver de ser introduït al vestidor pel personal del club mentre es dirigia a mi dient-me: ‘És una p… vergonya, em cago en la teva p… mare!’”. Li posin la sanció que li posin, Gerard Piqué no la complirà perquè ha decidit retirar-se i no tornarà a vestir la samarreta blaugrana.