Sandor Martin
Foto: @sandormartin

El boxejador barceloní Sandor Martin haurà de disputar un combat previ i guanyar-lo per aspirar després a la lluita pel títol mundial del pes superlleuger. El Consell Mundial de Boxa (WBC) ha ordenat aquesta eliminatòria mundial del pes superlleuger entre Sandor Martin i l’excampió mundial del pes lleuger, Teófimo López. El guanyador d’aquest combat s’enfrontarà pel títol mundial al vencedor del combat entre José Zepeda i Regis Prograis, que es disputarà el 26 de novembre i que en joc estarà el títol vacant del CMB del pes superlleuger.

S’ha de tenir en compte que el guanyador del Zepeda contra Prograis abans de lluitar contra el guanyador de l’eliminatòria mundial haurà de defensa el títol contra l’excampió mundial, José Carlos Ramírez.

Teófimo disputarà un combat al desembre

La ciutat mexicana d’Acapulco ha estat la seu de la convenció anual del Consell Mundial de Boxa, en què s’ha decidit la disputa d’aquest combat entre Sandor Martin, amb un rècord de 40 victòries —13 de les quals per KO— i dues derrotes, i Teófimo López, amb 17 victòries —13 per KO i una sola derrota. El boxejador nascut a Brooklyn, els Estats Units, abans de lluitar contra Martin disputarà un combat el 10 de desembre contra José Pedraza a Nova York.

Ryan García, un altre possible rival

El boxejador Ryan García també ha estat relacionat amb el quart millor púgil del món i tres vegades campió d’Europa, Sandor Martin. García, si no aconsegueix lluitar contra Gervonta Davis, podria accedir a boxejar contra el lluitador de Nou Barris.