Piqué Kosmos

Un vídeo amb una icona en flames i una data: aquest dijous, 10 de novembre, a les 20 h. És l’anunci que han penjat conjuntament Gerard Piqué, Iker Casillas, Kun Agüero i diversos “streamers” de Twitch i YouTube com Ibai Llanos, TheGrefg, Spursito, DjMaRiio o Gerard Romero.

L’anunci d’aquest projecte està envoltat de secretisme i es manté com una gran incògnita. A les xarxes s’han multiplicat les teories sobre l’anunci. Fins i tot, alguns mitjans parlen d’una plataforma de futbol en línia, una possibilitat que el mateix Ibai va desmentir. El que és clar és que en la llista de persones que han anunciat el projecte es barregen el món dels “streamers” i el futbol.

L’anunci del projecte es farà a Barcelona

Kosmos ha organitzat una presentació aquest dijous al vespre a Barcelona per explicar el projecte. Un acte que es retransmetrà als diferents canals dels “streamers” (el Twitch d’Ibai, el canal de YouTube de DjMaRiiO, el Twitch de Gerard Romero, etc.)

El primer projecte de Piqué després de retirar-se del Barça

Aquest projecte tan enigmàtic s’anunciarà dos dies després que Gerard Piqué s’hagi retirat del món del futbol. L’exjugador del Barça va tancar la seva carrera al camp de l’Osasuna després de rebre un homenatge del públic en el seu darrer partit al Camp Nou. Ara, Piqué compaginarà la gestió de l’Andorra amb la seva tasca a Kosmos, amb el gran projecte que anunciaran aquest dijous al vespre.