Ousmane Dembélé
Foto: @FCBarcelona

Ousmane Dembélé és un jugador d’extrems. Tant pot batre el rècord de pilotes perdudes en un partit de Champions, com ser un jugador resolutiu i decisiu. Hi ha una estadística oficial de la Lliga de Campions que el situa com el jugador més driblador, per sobre de jugadors com Messi o Neymar.

El més driblador de la Champions

Dembélé ha estat el jugador que ha aconseguit més dríblings en la fase de grups de la Lliga de Campions 2022/2023, en què el Barça ha quedat eliminat. Per tant, fins i tot amb partits en què els blaugrana no han aconseguit marcar, el francès ha sumat dríblings que l’han situat al capdavant d’aquest rànquing.

L’extrem blaugrana n’ha aconseguit materialitzar 39, els mateixos que Mbappé i tres més que Vinícius Júnior, 12 més que Neymar i bastants més que Messi, que ni tan sols surt al rànquing.

Les altres xifres de Dembélé no acompanyen

Tot i aquesta xifra que el situa en la millor posició, d’altres no han acompanyat el francès en aquesta fase de grups. Dembélé només ha marcat un gol i ha fet dues assistències. Unes xifres pobres per un equip com el Barça i, de fet, són simptomàtiques, els blaugrana van quedar eliminats quan encara quedava una jornada per acabar aquesta fase i jugaran l’Europa League.