Gerard Piqué va trencar el silenci al canal de Twitch d’Ibai Llanos després de molts mesos sense parlar. L’exjugador del Barça va repassar amb el seu amic íntim com han estat els seus últims dies com a blaugrana, amb atenció especial al darrer capítol amb l’expulsió contra Osasuna. Piqué va reconèixer a Ibai Llanos que si no s’haguessin lesionat tants companys de la seva posició, hauria marxat abans del Barça. De fet, va admetre que “les sensacions des de inici de temporada no eren bones”.
Ara bé, la confessió més dura de Piqué no és aquesta.

”Estava desubicat”, va dir l’excapità en relació amb el que li va tocar viure en molts partits amb Xavi. Piqué va sincerar-se i va admetre que ho va passar francament malament en els duels contra el Valladolid i l’Elx al Camp Nou, en què no va tenir minuts i va haver de fer un entrenament a l’estadi en acabar els 90 minuts. “Hi va haver un dia que vaig dir: ‘Baixo al vestidor i dic que prou, que s’ha acabat’.”

Vol ser president del Barça

Gerard Piqué també va reconèixer a Ibai Llanos que en un futur vol ser president del Barça, però que ”ara no ho tinc al cap”. En aquest sentit, Piqué va admetre que ”vol ajudar el club de la seva vida a treure tot el potencial que té”. Sobre el seu adeu, Piqué també va explicar que “si el Barça no m’hagués renovat als 28 anys, m’hauria retirat”.