Diego Martínez

Per primera vegada a la història, un Mundial, el de Qatar, es disputarà a la tardor (del 20 de novembre al 18 de desembre), o sigui, a mitja temporada i no a l’estiu, com havia passat fins ara. Això fa que les lligues estatals s’aturin durant gairebé dos mesos, novembre i desembre, i els equips hagin de fer una planificació totalment nova de cara al retorn de la competició. Aquest és el cas de l’Espanyol, que farà una estada de preparació a San Pedro del Pinatar, Múrcia, del 5 al 15 de desembre.

L’Espanyol es concentrarà 10 dies

Després de l’últim partit de Lliga contra el Vila-real abans de l’aturada pel Mundial, l’equip de Diego Marínez encara ha de disputar un darrera enfrontament. Serà aquest dissabte contra l’equip andalús del Rincón de la Copa del Rei. Un cop disputada aquesta eliminatòria, el tècnic donarà uns dies de festa als jugadors. Serà el 5 de desembre quan l’equip comenci una concentració de 10 dies a les instal·lacions de Pinatar Arena a La Torre Golf Resort. Amb l’objectiu d’arribar de la millor manera possible al retorn de la Lliga, que serà el dissabte 31 de desembre en el derbi al Camp Nou contra el Barça.

Durant aquests dies de preparació a San Pedro del Pinatar, l’Espanyol té la intenció de jugar alguns partits amistosos. El club treballa per concretar-los i comunicar-los al més aviat possible.