Gerard Piqué diu adeu al Camp Nou
@FCBarcelona

Ha estat un 5 de novembre del 2022 que passarà a la història. Ha estat el dia, o la nit, en què Gerard Piqué s’ha acomiadat del Camp Nou. El defensa del Barça ha disputat l’últim partit a l’estadi i els socis blaugrana li han agraït tot el que ha fet pel club blaugrana.

Llàgrimes, emoció i estima a un club

Un cop el Barça ha fet el 2 a 0 davant l’Almeria, tothom n’estava pendent d’una sola cosa: Gerard Piqué. El central, que ha estat titular en el seu últim partit al Camp Nou, ha fet un bon partit davant els andalusos. Ha jugat durant 84 minuts. Ha estat en aquest minut quan Xavi Hernández ha fet el canvi del capità per Andreas Christensen. I el Camp Nou s’ha posar dempeus per acomiadar a un jugador que ha estat 15 anys en el primer equip del Barça.

El jugador ha marxat emocionat. Però l’emoció ha arribat al màxim quan l’àrbitre ha xiulat el final del partit i ha començat l’homenatge a Piqué. Primer ha estat amb la salutació de companys i rivals. Després volant pels aires i sent mantejat pels jugadors del primer equip blaugrana. Un cop a terra ha estat el moment de la volta d’honor a l’estadi, de veure un vídeo en els marcadors recordant tots els anys que ha estat al club i el seu discurs. Ha estat breu, però emotiu. Piqué ha agraït a tothom tot el que han fet i ha tornat a assegurar “que tornaré.”