Han passat quatre jornades de les Divisions d’Honor de waterpolo i ja hem pogut veure el primer partit que es decideix als penals. Ha estat en l’enfrontament que han disputat l’EW Saragossa i el CN Catalunya, un partit que ha acabat en empat i que les gracienques s’han endut a la tanda de penals.

Partit molt igualat des d’un bon inici

El Saragossa i el Catalunya arribaven al partit en situacions similars. Les aragoneses, amb zero victòries en quatre partits i l’equip de Gabor Egedi, amb un victòria i una derrota. Però aquestes dades, un cop ha començat el partit, no s’han vist a la piscina.

En el primer quart, els dos equips han mostrat una bona efectivitat de cara a porteria i els primers vuit minuts han acabat amb empat a tres, un resultat que al descans era favorable al Saragossa per un ajustat 5 a 4.

Més igualtat a la segona part

Després del descans, el partit ha tingut la mateixa dinàmica, però amb menys gols. En el tercer quart només s’ha vist un gol i ha estat d’Andrea Moya, jugadora de l’EW Saragossa.

A l’últim quart, el conjunt de Gabor Egedi ha pogut tornar a empatar el partit i, al final dels 32 minuts, el marcador era de 8 a 8, un resultat que ha obligat, amb la nova normativa, que el partit es decidís als penals. I aquí el Catalunya ha decidit. Mariona Terré ha aconseguit posar el Cata al davant en el marcador (11-12), mentre que Inés Rosales ha fallat el llançament. Victòria del Catalunya i els dos punts venen cap a Barcelona.