El Catalunya i el Mediterrani s’han enfrontat en la quarta jornada de la Divisió d’Honor masculina. Un partit que els graciencs han jugat a la piscina de la UE Horta, ja que la piscina Sant Jordi continua tancada per l’esfondrament d’una part del sostre. L’exili del conjunt de Tato García no els ha servit per guanyar els primers punts i el Mediterrani s’ha endut el derbi per 8 a 12.

De Gràcia a l’Eixample, acabant a Horta

El CN Catalunya ha jugat per primera vegada de local des de l’inici de la temporada i ho han hagut de fer lluny de la piscina habitual. El “Cata” té les instal·lacions a Can Toda, al districte de Gràcia, però la piscina no té les dimensions reglamentàries per poder jugar a la Divisió d’Honor masculina. Això fa que l’equip jugui, des de fa anys, a la piscina Sant Jordi, situada al districte de l’Eixample. Però un accident amb el sostre va deixar inhabilitada la piscina del carrer de París, on trigaran un temps a poder jugar. Aquest primer partit com a local l’han jugat a la piscina de la UE Horta. Un fet que l’entrenador i director esportiu del Catalunya agraeix, tot i que “estem acostumats a jugar en una piscina que no és l’habitual i, per tant, no ens suposa cap problema”.

Agrair a l’Horta totes les facilitats que ens han posat”
Tato García, entrenador del CN Catalunya

Inici igualat contra el Mediterrani

Un primer període molt igualat en el qual el Catalunya ha plantat cara al CE Mediterrani i ha pogut acabar amb un ajustat empat a dos. A l’inici del segon període, tot ha seguit igual fins que alguns atacs precipitats dels de Tato García han provocat que l’equip visitant marxés al descans amb un avantatge de tres gols. Els locals han tingut possessions bones amb molta intensitat, i han posat difícil una possible marxa en el marcador, però no han sabut mantenir la concentració.

Allau de gols

Tots els minuts que s’havien vist anteriorment en el partit han estat un miratge. El CE Mediterrani ha aconseguit un parcial de 0 a 3 que deixava el partit gairebé sentenciat abans de l’últim quart (5-10). En l’últim tram del partit, els jugadors del Catalunya han aconseguit reduir distàncies i maquillar el resultat fins al 8 a 12 definitiu.

Mantenim la línia de joc de fa unes setmanes”