El Barça guanya l'Almeria en l'adeu de Gerard Piqué
@FCBarcelona

Comiat de Gerard Piqué del Camp Nou i victòria del Barça. Aquest podria ser el resum ràpid d’un partit en què el defensa s’ha acomiadat de la seva afició i els blaugrana han superat l’Almeria per 2 a 0.

Moltes ocasions i cap gol a la primera part

El Barça ha fet una bona primera part amb moltes ocasions, però sense encert de cara a porteria. La demostració ha arribat ben aviat. Al minut 6, l’àrbitre ha xiulat mans de Kaiky dins l’àrea. El penal l’ha llençat Robert Lewandowski molt ajustat al pal. Tant que ha sortit fora. Els blaugrana, però, no s’han enfonsat i han continuat buscant la porteria de Fernando. El porter del conjunt andalús ha estat clau per evitar els gols de Ferran Torres, Frenkie de Jong i Pedri, entre d’altres. Kaiky també ha estat decisiu per evitar el gol de Ferran després de treure una pilota sobre la mateixa línia de gol.

Això sí, l’Almeria també ha tingut la seva amb una bona ocasió de Ramazani que Ter Stegen ha pogut rebutjar i evitar el gols dels andalusos.

Els gols, a la segona part i l’adeu de Piqué

Els blaugrana han deixat els gols per a la segona part. Només s’han disputat tres minuts de la represa quan Dembélé en una genialitat ha fet l’1 a 0. El francès ha driblat en cursa i amb l’esquerra ha fet el primer gol del partit. I un quart d’hora després ha arribat el segon. Frenkie de Jong ha rematat sense oposició un rebuig de Fernando a una bona rematada d’Ansu Fati. Ha estat al minut 62.

Després ha arribat el moment de la nit. Al minut 83, Xavi Hernández ha ordenat el canvi de Piqué. El Camp Nou ha ovacionat el jugador en el moment que Christensen ha entrat al camp per substituir el “3” blaugrana.