L’Espanyol B i el Terol s’han enfrontat en un duel de la part alta de la classificació del grup 3 de la Segona RFEF. Els periquitos han sumat una victòria molt important contra el líder del grup, i se situen a només un punt.

Primera meitat de mastegar sorra

La primera part ha estat de tempteig. Pocs riscos i especulació de dos equips que es respecten molt mútuament. No hi ha hagut ocasions clares ni xuts entre els tres pals. Només Dacosta ho ha provat des de la frontal, amb un copejament que ha marxat per sobre el travesser.

A la caça del líder

A la represa, l’Espanyol B ha sortit endollat i, al minut 48, Nabil ha rematat de cap una bona centrada d’Abde, que ha posat l’1-0 al marcador. Després del gol blanc-i-blau, el partit ha seguit amb la mateixa dinàmica de poques ocasions. Tot i no crear perill, l’Espanyol no ha patit al darrere, i Mangada ha tingut el segon amb un xut que s’ha estavellat al travesser. El Terol ha tibat els últims minuts, però no ha aconseguit marcar gol.

Amb aquest resultat, l’Espanyol B es posa a un punt del Terol, el líder del grup.