Gallego post CSKA

David Gallego, el tècnic de l’Espanyol, s’ha mostrat content i satisfet de la victòria del seu equip al camp del CSKA de Moscou, però també ha dit que han de seguir treballant per seguir creixent.

L’equip evoluciona

Gallego ha reconegut que a la primera part els ha costat, però que a la segona “amb més pilota i control” han fet el partit que tenien pensat. Ha elogiat l’actitud de l’equip que ha dit que “ha estat espectacular” i que l’equip “en els últims tres partits ha anat creixent” i que cada cop més s’apropa a la idea que té de conjunt. El tècnic està segur que el grup “segueix criexent i segueix evolucionant”.

Gallego, content amb els jugadors

Després dels dos gols de l’equip, tant Wu Lei com David López han anat a abraçar-se amb el tècnic. Gallego ha explicat que se sent content per “sentir-te part important per a ells”. Ha destacat l’esforç de tots els jugadors i també la importància de mantenir la porteria a 0.

Competiran contra el Mallorca

Respecte al partit contra el Mallorca d’aquest diumenge, el tècnic ha dit que “l’equip no podrà recarregar l’energia” i que no ajuda que l’enfrontament sigui a les 12 h del migdia, però que “hi ha interessos per sobre de l’espectacle”. De totes maneres, Gallego està convençut que “l’equip competirà i es deixarà l’ànima contra el Mallorca”.