Foto selecció catalana amateur
@fcf_cat

Victòria de la selecció catalana amateur en el primer partit de preparació per a la primera fase de la Copa de les Regions UEFA. Els de Toni Almendros s’han imposat al Manresa per 0 a 2 amb gols de Josu i Sergi Arranz.

Presència massiva d’equips barcelonins

El seleccionador català, Toni Almendros ha apostat d’entrada per un 11 ple de jugadors dels equips barcelonins. Els vuit jugadors convocats de l’Europa, el Sant Andreu i el Sants han sortit des de l’inici. Són els quadribarrats Joan Noguera, Ton Alcover, Josu Rodríguez i Sergi Serrano; els escapulats Alex i Jordi Cano i Sergi Pastells, i el santsenc Sergi Casals.

Gols matiners a l’inici de cada part

El primer gol de Catalunya ha arribat ben aviat. Als cinc minuts, Josu Rodríguez ha fet un bon control orientat amb el pit i sol davant Óscar Pulido, que ha fet el 0 a 1. Després del gol, la selecció catalana ha tingut més ocasions amb rematades de Jordi Cano i Xavi Civil. El Manresa, per la seva banda, hauria pogut empatar amb un xut alt de Joel Méndez i una rematada de Dani Ruiz que ha salvat sota pals Sergi Casals.

Celebració gol Josu amb selecció catalana amateur
@fcf_cat

A la segona part i amb molts canvis a la selecció catalana, l’equip de Toni Almendros ha tornat a marcar. Sergi Arranz, als vuit minuts de la represa, ha aprofitat una assistència de Jaume Pascual per fer el 0 a 2.

El plans de la selecció

Amb aquest partit disputat i alguns més que té previst Toni Almendros, la selecció catalana amateur es marca en el calendari les dates del 5 al 8 de desembre. Catalunya viatjarà fins a Extremadura per enfrontar-se als amfitrions i a les seleccions d’Aragó i Múrcia. En joc, una plaça per a les semifinals estatals de la Fase de les Regions. La temporada passada l’equip va quedar eliminat davant Castella i Lleó.