David Gallego confia a fer un bon partit i obtenir els tres punts davant del rival “a priori” més complicat del seu grup, el CSKA de Moscou, en la segona jornada de la fase de grups de l’Europa League. El tècnic assegura que “jo necessito guanyar, l’equip necessita guanyar i necessitem donar una alegria a l’afició”.

Gallego: “Hem de traduir les bones sensacions en victòries”

L’entrenador perico ha destacat que vol que les “sensacions de creixement de l’equip es tradueixin en victòries. Aquí el que val és guanyar”, ha sentenciat. El tècnic blanc-i-blau ha valorat també l’empat, afirmant que “tot depèn de com s’aconsegueixi el resultat”, referint-se que si el rival els és superior, l’acceptarà perquè al final “és sumar un punt” però que en canvi si ells disposen de grans ocasions “no estarà satisfet”.

Diego López: “Mereixem molt més”

Diego López s’ha mostrat insatisfet respecte als últims resultats encadenats, ha afirmat que “l’equip mereix molt més” i ha afegit també que “tindrem l’oportunitat de davant un gran equip i en un magnífic escenari fer un gran partit”. Ha assenyalat que l’escenari de demà és idoni per “començar a aconseguir punts i victòries”.