Luis Suárez
@FCBarcelona

Amb patiment, però el Barça ha aconseguit la primera victòria de la Champions contra l’Inter de Milà per 2 a 1 en la segona jornada de la fase de grups de la Champions. Els blaugrana han fet una primera meitat molt fluixa, en la qual els italians han merescut més, però a la segona han aconseguit remuntar, gràcies a dos gols de Luis Suárez.

Messi, de nou, titular

Leo Messi, després de la lesió que es va fer contra el Vila-real i de rebre l’alta mèdica aquest dimarts per entrar a la convocatòria, ha estat titular per segon cop aquesta temporada. L’argentí només havia disputat 120 minuts en tres partits diferents. Messi ha estat actiu en els primers 45 minuts, se l’ha vist participatiu, però també amb falta de rodatge, com és lògic. A la segona meitat, però, ha estat clau en el triomf blaugrana.

Barca Inter Champions 2019-2020 Messi

Domini territorial blaugrana i ocasions de l’inter

El 0 a 1 ha arribat molt d’hora, en el minut 3 de partit, després d’una pèrdua de pilota al mig del camp que ha arribat fins a Lautaro Martínez que ha aconseguit creuar la pilota lluny de l’abast del porter Ter Stegen. Els blaugrana han tingut alguna ocasió de Griezmann, Messi i Arthur,  i han dominat territorialment, però el perill l’ha portat el conjunt italià. La velocitat dels d’Antonio Conte ha estat un malson per a la defensa barcelonista i gràcies a Ter Stegen l’Inter no ha marxat amb algun gol més favorable.

Reacció a la segona part

La represa ha continuat amb el domini barcelonista, accentuat potser una mica més que en la primera meitat. Arturo Vidal ha entrat en substitució de Busquets i el xilè ha fet la centrada perquè Luis Suárez, molt inofensiu durant la primera part, fes l’empat a 1 en el minut 58. Amb l’entrada de Dembélé, Valverde ha buscat més profunditat, però l’equip semblava cansat al final del matx. El gol del triomf no ha arribat fins al minut 82 quan, després d’una jugada espectacular de Messi, Luis Suárez ha aprofitat amb un control orientat per fer el 2 a 1 definitiu. L’uruguaià ha marcat en un partit els mateixos gols que en dues temporades senceres de la Lliga de Campions.