Leo Messi va contribuir a la victòria del Barça davant l’Inter de Milà a la Lliga de Campions. L’argentí va donar l’assistència del segon gol i per primer cop aquesta temporada va jugar un partit sencer.

Una pretemporada amb molts viatges i pocs entrenaments

Messi va ser clar a l’hora de definir la situació actual de l’equip. Va explicar que no estan bé, però va parlar de normalitat ja que “a tots els equips grans d’Europa els està costant arrencar”. El capità blaugrana  va dir que la causa és la pretemporada. Va ssegurar que “venim d’una pretemporada amb molts viatges i que no ens hem pogut entrenar bé”, però va voler aclarir que “no és una crítica, és una realitat”. L’argentí va dir que “tots els equips ho fan”.

Messi i agafar el ritme amb els partits

Individualment va explicar que “estic content per haver jugat els primers 90 minuts sencers”, tot i que va reconèixer que “encara em falta ritme i aquest l’aniré agafant”. Va assegurar que “podem fer pocs entrenaments” i que per tant “el ritme l’agafem amb els partits”.

Les victòries ajudaran l’equip

Per últim, va parlar del moment de l’equip. Va dir que “no hem passat per un bon moment”, però les victòries davant el Getafe i l’Inter de Milà “ens han d’ajudar a millorar i tirar endavant”. Aconseguir els tres punts contra el Sevilla també, va dir, ajudarà a què l’equip creixi.

Messi a la zona mixta