Federacio Catalana
font Foto: @FCF_CAT

La Federació Catalana de Futbol vol conèixer les idees dels diferents clubs del futbol base del territori sobre aspectes esportius i de competició. Ara que totes les Lligues estan aturades a causa del coronavirus, el màxim organisme futbolístic català vol saber què pensen els clubs sobre què s’ha de fer de cara a la temporada vinent.

La Federació Catalana pregunta als clubs

La Federació ha posat en marxa un qüestionari amb preguntes sobre aspectes esportius i de competició, dirigit als més de 600 clubs amb equips de futbol base de tot Catalunya. El document, que ha arribat als clubs mitjançant la intranet de la Federació, es pot omplir i enviar fins al 15 d’abril. El qüestionari dona la possibilitat als clubs d’aportar les seves idees relacionades amb les categories formatives, tant masculines com femenines. La Federació diu que aquestes propostes l’ajudaran a definir les modificacions reglamentàries i el pla de competicions.

D’aplicació la temporada que ve

Els clubs hauran de respondre a temes com ara l’estructura, mesures per evitar resultats voluminosos o qüestions sobre les substitucions de jugadors durant el partit. A més, els clubs també tenen la possibilitat de presentar idees i propostes per fer les millores que creguin adients. Totes aquestes propostes seran estudiades i si és possible s’aplicaran en els casos que siguin majoritaris de cara a la temporada vinent.