entrenament porters

El confinament a casa a causa del coronavirus està fent que les rutines de la gent canviïn i els esportistes han hagut de canviar els seus hàbits d’entrenament. Els porters tenen uns entrenaments molt específics i, per tant, ara des de casa han de fer uns exercicis ben peculiars.

L’entrenament de porters és molt específic

El Barça de futbol sala ha penjat a les xarxes socials un vídeo, en el qual es pot veure tot un seguit d’idees preparades per l’entrenador de porters del club, Julio Garcia, per fer exercicis des de casa. El vídeo està presentat pel porter del primer equip, Dídac, i hi participen el també porter del primer equip Juanjo Angosto i els porters del filial, Àlex Lluch i Óscar de la Faya, i els porters del juvenil Óscar Dirul i Álex Royo.

Imaginació i creativitat

Els exercicis que posen en pràctica són bàsicament la tècnica, la coordinació i els reflexos. Com es pot veure a les imatges, no cal un espai gran per practicar-los, qualsevol lloc és bo per fer-los. Quan els mitjans escassegen, la creativitat s’accentua i en algun cas resultat imprescindible l’ajuda d’una altra persona per fer-los.