La UE Sant Andreu ha guanyat la Copa Catalunya després d’imposar-se al Vilafranca al Municipal de l’Hospitalet. Els gols de Ferran i David López han donat el títol a l’equip entrenat per Mikel Azparren. Els jugadors ho han celebrat posteriorment a la Plaça d’Orfila.

El Sant Andreu s’avança a la primera part

Els andreuencs han gaudit de la primera ocasió en el minut 5 en una vaselina de Felipe Sá que ha passat per sobre del travesser. Cinc minuts després ha arribat el primer gol dels quadribarrats. Un contraatac amb centrada de Josu, misto de Felipe Sá i xut de Ferran Jutglà que acaba dins de la porteria amb ajuda del porter del Vilafranca. El Vilafranca ha buscat la reacció però Rosillo s’ha topat amb un inspirat Segovia. Uns minuts després, els vilafranquins han estat a punt d’empatar en una jugada que ha acabat amb un xut al travesser d’Oribe.

Segona part fluixa i amb sentència

En la represa, els homes entrenats per Mikel Azparren s’han limitat a mantenir el resultat però el Vilafranca no ha estat capaç de generar perill. Quan faltaven 10 minuts per finalitzar el partit, David López ha marcat el segon per sentenciar la Copa Catalunya, un títol que el Sant Andreu no guanyava des de l’any 2008.

Les reaccions post-partit