Federació Catalana Futbol

La crisi del coronavirus ha afectat econòmicament i socialment els clubs i federats del futbol català. La Federació Catalana de Futbol va anunciar que ajudaria els clubs afectats i, finalment, aquesta ajuda es tradueix en gairebé set milions d’euros en diferents mesures que ajudaran a pal·liar la situació derivada de la crisi per la covid-19.

Les mesures de la FCF

  • Pagament i manteniment de campanyes: les campanyes de promoció i subvenció “Tots som un equip” i “#Orgullosa” continuen.
  • Reducció de la mutualitat: el preu de la mutualitat dels futbolistes federats serà inferior.
  • Bonificacions: en les quotes i el Portal del Federat. Descomptes en la inscripció de l’equip, contractes, quota d’àrbitres, servei informàtic, etc.

“Som sensibles amb els clubs i federats”

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha dit que “des de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol som conscients de la conjuntura complicada per la qual passen els nostres clubs i federats. La nostra obligació, per això ens van escollir i per això treballem, és donar-los suport en aquests moments, i no només amb bones paraules. Des de la federació treballem amb fets per tal que puguin fer allò que més els agrada: jugar a futbol o futbol sala. Hem desenvolupat un extens programa econòmic per tal que les ajudes siguin significatives, i a tots els àmbits: clubs, jugadors i jugadores, entrenadors, auxiliars, àrbitres… mostrant sensibilitat cap als diferents col·lectius d’una forma transversal”.