Gemma Font renova fcb femeni

El Barça continua renovant la plantilla de cara a la pròxima temporada. Després de les renovacions de l’entrenador Lluís Cortés i de diverses jugadores, ara és el torn de Gemma Font. La portera, de 20 anys, tindrà fitxa del primer equip i serà blaugrana fins al 2022

Tota la vida al Barça

Gemma Font és una de les joves perles del futbol blaugrana. Formada a les categories inferiors del club, ja fa dues temporades que està en dinàmica de primer equip. Durant el curs passat va combinar els entrenaments amb el Barça i la disputa de partits amb el Barça B a la Reto Iberdrola. En aquests competició ha disputat 14 partits, mentre que amb el primer equip va jugar dos partits de la Copa Catalunya.

L’acord entre la jugadora i el Barça no està signat oficialment, ja que el club i la jugadora esperen que la situació sanitària ho permeti per dur a terme l’acte oficial de signatura del nou contracte que lligarà la portera amb el Barça durant els pròxims dos anys.

Gemma Font: “Espero tornar la confiança amb títols”

Un cop comunicada la renovació, la jugadora ha volgut enviar un missatge a l’afició del Barça femení. Font afirma que “estic molt contenta d’anunciar que seguiré dos anys més vinculada a aquest gran club. Agrair tota la confiança que han dipositat en mi durant aquest llarg camí i espero tornar-ho amb èxits i grans títols“.

De moment, Font i les seves noves companyes continuen entrenant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en espera de la decisió de la UEFA respecte a la continuació o no de la Champions League femenina. Una competició en què les blaugrana s’han d’enfrontar a l’Atlètic de Madrid en els quarts de final de la màxima competició europea.