Candela Andújar

Candela Andújar

seguirà vestint la samarreta del Barça. La futbolista i el club han arribat a un acord per la renovació del contracte de la jugadora fins al 2022. Es tracta d’una de les grans promeses del planter, que ha completat aquest temporada 2019-20 el seu primer curs amb el primer equip. El club informa que quan la situació sanitària ho permeti tindrà lloc l’acte oficial de signatura del nou contracte amb la presència del directiu Xavier Vilajoana.

Candela, de 20 anys i campiona del món sub-20, ha passat per tots els equips del futbol formatiu blaugrana abans que, amb 17, el 2017, debutés oficialment amb el primer equip. Des d’aquesta temporada, la 2019-20, té fitxa de la primera plantilla. En els dos últims cursos, la polivalent extrem o lateral de Barberà del Vallès ha disputat 42 partits, en els quals ha marcat tres gols.

Candela agraïda al Barça

La futbolista blaugrana s’ha mostrat contenta d’anunciar la seva renovació. Ha explicat que vol “agrair moltíssim la confiança que posen en mi perquè pugui continuar creixent, perquè pugui tenir experiència, per agafar minuts i afrontar nous reptes”.