La precandidatura “Sí al futur” encapçalada per Víctor Font compleix dos anys de vida. Un dels socis que opta a la presidència del Barça ha volgut commemorar la data recordant que “als reptes enormes que ja tenia el club només ha calgut la crisi del coronavirus per demostrar que no és temps d’anar amb candidatures improvisades”.

Víctor Font, una proposta de llarg recorregut

Quan queda un any perquè el FC Barcelona celebri les eleccions a la presidència de l’entitat, el precandidat Víctor Font ha aprofita l’aniversari de “Sí al futur” per a enviar un missatge a tots els seguidors blaugrana i també a possibles precandidats. Per a Font, “la nostra proposta cada dia compta amb més barcelonistes que amb el seu treball i el seu talent ens fa créixer. Ens brillen els ulls només de pensar en tot el que podem fer pel Barça”. A aquestes paraules, el precandidat afegeix un missatge d’il·lusió ja que “tenim la mateixa que quan un nen o nena entra per primera vegada a la seva vida al Camp Nou”.

Repàs de tot el fet fins ara

La precandidatura de “Sí al futur” ha aprofitat la data d’avui per fer un ampli repàs de tots els àmbits en els quals han estat treballant des de l’any 2018.

  • Presentacions del projecte: a més de presentacions presencials i en línia, la precandidatura ha fet trobades amb socis i sòcies del Barça amb tot un seguit de trobades per tot el territori.
  • Carta oberta al socis: després de les darreres dimissions de diversos directius del Barça, Víctor Font va publicar un escrit en el qual advertia que “la política esportiva erràtica i la reducció d’ingressos portava el club a la fallida econòmica i moral”.
  • Impuls del vot electrònic: des de la precandidatura es va impulsar una reforma estatutària perquè el Barça adoptés el vot electrònic. La proposta va guanyar la votació a l’Assemblea de Compromissaris, però es va quedar a només 58 vots d’obtenir els 2/3 necessaris.
  • Espai Barça: el desembre de l’any passat, Víctor Font va reclamar a la junta directiva que la modificació del finançament de l’Espai Barça passés per referèndum. Una proposta que Josep Maria Bartomeu i els seus directius van anunciar, tres mesos després, que aquest es duria a terme.