El capità del RCD Espanyol, Javi López, ha fet un repàs de l’actualitat blanc-i-blava per explicar com van els primers entrenaments per preparar la tornada a la Lliga. El central blanc-i-blau afirma que la salvació de l’equip “és el repte més difícil des que vaig arribar aquí fa 13 temporades, és un moment per a fer història”. El jugador, però, assegura que l’equip està molt fort i explica que “respiro alguna cosa que ha canviat a l’equip”.

“Futbol sense afició no és res”

López ha fet referència a l’anunci de la tornada al públic als estadis i explica que “seria injust que en uns estadis hi hagi públic i en d’altres no. L’afició és un factor diferencial. López no es mulla per saber les possibilitats de la tornada del públic i els possibles rebrots, però afirma que “el futbol sense afició no és res”.

L’equip està preparat

El jugador de l’Espanyol ha explicat la tornada als entrenaments, diu que són “setmanes atípiques, amb pocs dies de preparació, el repte és molt gran. En l’àmbit mental després de tot el que hem viscut hem sortit reforçats. No només nosaltres, sinó tota la nostra societat. Han sigut moments molts difícils, jo fa més de cinc mesos que estic sense veure la meva família. Sabem el que hi ha a la vida i hem d’estar agraïts que podem fer el que fem”. Dissabte els blanc-i-blaus juguen contra l’Alabès a les 14 h el primer partit de la tornada a la Lliga.