La Federació Catalana de Futbol ha anunciat que l’Estadi Municipal de Badalona serà la seu del play-off d’ascens a Segona B. La ciutat badalonina s’havia postulat per acollir aquestes eliminatòries i, finalment, ha estat l’escollida. La promoció es disputarà del 18 al 25 de juliol.

Les avantatges de Badalona

L’acord entre la Federació Catalana de Futbol i l’Ajuntament de Badalona arriba després que els màxims responsables del futbol català hagin valorat les propostes que tenien sobre la taula. La proximitat de Badalona amb les quatre ciutats dels equips que hi participaran –l’Hospitalet, Terrassa, Europa i Sant Andreu– i les instal·lacions de l’estadi badaloní, inaugurades l’any 2017 i dotades de gespa artificial d’última generació han estat clau a l’hora de ser l’escollit.

Les semifinals i la final

Amb l’elecció de la seu, ara només queda concretar els horaris dels partits de semifinals i la final, ja que les dates fixades per disputar els dos primers partits són el 18 i 19 de juliol. Les semifinals, un cop validat l’ordre classificatori per part de la Federació Espanyola de Futbol, les disputaran l’Hospitalet contra el Sant Andreu i el Terrassa davant l’Europa. Els vencedors dels dos partits disputaran la final, que es disputarà el 25 de juliol també a Badalona, en què es determinarà la plaça d’ascens en joc a la categoria de bronze del futbol estatal.

Els quatre equips ja preparen els partits

Els quatre equips que disputaran el play-off d’ascens a Segona B ja han començat a preparar els partits del play-off. Tindran, aproximadament, un mes i mig per fer-ho. I de moment, ho fan amb tots els jugadors, ja que cap d’ells ha donat positiu en covid-19 i, per això, poden entrenar-se sense cap problema seguint tots els protocols de seguretat i prevenció marcats per les autoritats sanitàries i esportives.