El Barça rebrà dijous a la nit, a les 21.30 h, la visita del Llevant al Camp Nou en el partit tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei. A l’anada els blaugrana van perdre per 2 a 1, per tant, a l’estadi estan obligats a remuntar si volen classificar-se per als quarts de final de Copa. 

Valverde i la seva renovació

Tot i la importància del partit contra els valencians, a la roda de premsa prèvia al partit Ernesto Valverde ha hagut de contestar diverses preguntes sobre l’actualitat del club. Se li ha preguntat sobre la seva renovació i el tècnic ha dit: ”Hi ha bona sintonia amb el club i tinc contracte en vigor”. El tècnic ha assegurat: ”No tinc res a amagar” ,i que ho afronta ”amb total normalitat”.

El cas De Jong

Sobre el possible fitxatge del jugador holandès Frankie De Jong, Valverde ha dit que ”no soc adiví i ja veurem on acaba”. Ha repetit que no parla sobre jugadors d’altres equips, tot i reconèixer que és un gran futbolista.

El fitxatge d’un davanter centre

Després de la sortida de Munir cap al Sevilla el Barça s’ha quedat només amb Luis Suárez com a davanter centre pur. Se li ha preguntat a Valverde sobre el possible fitxatge d’un “9” i el tècnic ha dit que ”si no fitxem ens quedarem amb els jugadors que tenim i els del B”. Ha explicat que ”sempre estem oberts al mercat, però dins les possibilitats del club”.

Partit decisiu contra el Llevant

Respecte al partit contra el Llevant Valverde no ha volgut assegurar la titularitat de Messi. El tècnic ha dit que “hem de posar el millor equip per passar”. Ha explicat que no espera un Llevant que vingui ”a especular” i que creu que els valencians, si es tiren enrere serà ”per sortir ràpid al contraatac”.