Barcelona
@FCBarcelona_cat

El Barcelona ha perdut amb el Llevant per 2 a 1, en el partit d’anada de la Copa del Rei que s’ha disputat al Ciutat de València. Ernesto Valverde, que va deixar Leo Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Ivan Rakitic i Jordi Alba a Barcelona, ha fet jugar un 11 carregat de suplents. Deixar els jugadors titulars a casa no ha anat gens bé al conjunt blaugrana i encara menys plantejar una defensa gens habitual amb Miranda, Chumi, Semedo i el debutant Murillo.

El Barcelona surt fluix al camp

Els blaugrana han sortit molt fluixos i al minut 3 en un llançament de falta el Llevant s’ha avançat amb una rematada de cap de Cabaco. Boateng hauria pogut fer el segon però Cilessen ha salvat el gol sobre la mateixa línia de porteria. El Barça no s’ha pogut treure la pressió de l’equip granota i finalment ha arribat el segon gol del conjunt de Paco López. Boateng ha fet una molt bona passada per a Borja Mayoral, que d’un xut creuat ha superat Cilessen. La primera ocasió del Barça ha estat al minut 22: un xut de Carles Aleñá que ha acabat a les mans del porter. Dembélé ha estat ben a prop del fer gol amb un xut creuat des de l’esquerra que ha aturat Aitor Fernández. El Llevant, abans del descans, ha estat a punt de fer el tercer amb un remat potent de Mayoral que ha sortit desviat.

A la segona part, el Barça marca de penal

En els segons 45 minuts el Barça ha sortit més intens i cercava més clarament la porteria del Llevant, però els de Paco López han buscat el tercer. Morales, que ha entrat per Boateng, ha estat a punt de marcar en la primera pilota que ha tocat. Els minuts han anat passant i sis abans d’acabar Coke ha fet penal sobre Denis Suárez. Coutinho ha estat l’encarregat de convertir la pena màxima. Amb el 2 a 1 ha finalitzat el partit.

Els de Valverde hauran de remuntar l’eliminatòria dijous, 17 de gener, al Camp Nou, a les 21.3o h, en el partit de tornada. Ja veurem si el Txingurri planteja el partit amb l’11 habitual.

Valverde: ”Tenim molta il·lusió en la Copa i volem passar”

Aleñá sobre els jugadors del filial: ”No ha estat el seu millor partit”