El Polo masculí s’ha classificat per la final de la Copa del Rei d’hoquei herba després d’empatar a 2 i superar el vigent campió, l’Egara, a la tanda de penals.

L’Egara colpeja primer

S’han avançat els de Terrassa al primer quart. Pau Quemada ha dirigit la pilota des del seu terreny de joc en una contra que ell mateix ha acabat transformant amb un tir des de la vora de l’àrea. La superioritat en el marcador li ha durat poc a l’Egara, cinc minuts més tard el Polo igualava el partit en una jugada de penal-córner que Borja Llorens ha acabat convertint en gol. S’ha arribat al descans amb màxima igualtat.

Triomf per shoot out

La segona part ha començat amb la mateixa tònica i l’Egara ha tornat a posar-se per davant amb una assistència de Pau Quemada que Pere Divorra ha acabat rematant al segon pal. Però el Polo ha tornat a reaccionar i quan faltaven 20 segons per al final del tercer quart, Xavi Lleonart ha transformat un penal comès sobre Matias Rey que imposava el 2 a 2 definitiu. El partit s’ha decidit per shoot out i Roc Oliva ha fet el gol que ha donat la victòria als barcelonins (4-5). El Polo li queda una última prova de foc per ser campió, demà a les 11 h jugarà la final contra l’Athletic.