Èxit total del Cros de Can Caralleu

El Cros de Can Caralleu recorre part de la serra de Collserola i és una de les curses de muntanya més atractives per l’entorn i pel gruix de participants.

Enguany s’ha celebrat la dinovena edició amb tots els dorsals exhaurits. Més de 600 corredors han completat el circuit llarg de 17 km, el curt de 9 km, i les curses infantils, de 4 i 2 km.
I és que no hi cabia ni una agulla en el moment de la sortida de la categoria reina. I en aquesta edició, novetats en el circuit, s’ha girat completament el recorregut per pujar un punt més de dificultat i d’aquesta manera fer més atractiva la cursa.

Sergi Masip i Florence Bertholet, segona i cinquena victòria consecutiva

A banda de la calor, el públic assistent hi ha pogut veure tot de cares conegudes, com les dels dos guanyadors de l’any passat. El Sergi Masip ha vençut en categoria masculina, per segon any consecutiu, amb un temps d’una hora, setze minuts i vint-i-sis segons; mentre que en categoria femenina, la Florence Bertholet, tota una veterana, ha aconseguit la primera posició per cinquena vegada consecutiva, amb un temps d’una hora, trenta-vuit minuts i trenta-nou segons.

Ara l’organització ja comença a preparar la cita de l’any que ve, una propera edició ben especial perquè farà justament vint anys que existeix el Cros de Can Caralleu.