El RC Polo ha gaudit d’una jornada immillorable a Madrid. Després de la classificació de l’equip masculí per la final de la Copa del Rei, les femenines també jugaran la final de la Copa de la Reina. Les barcelonines s’han imposat per 4 gols a 0 al Júnior de Sant Cugat.

Segona meitat clau

El matx ha començat igualat i els dos primers quarts han acabat sense gols, tot i que ambdós equips han creat perill. A la segona meitat el Polo ha despertat la seva vena golejadora. Primer ha estat Marta Segú qui ha definit i transformat en gol una magnífica combinació. Abans d’acabar el tercer quart, Vives ha augmentat la distància en el marcador. Els dos gols han deixat tocat el Júnior, que no ha estat capaç de materialitzar les ocasions. En l’últim quart, el Polo ha acabat sentenciant el partit. Lorena Vives feia el 3 a 0 en una jugada assajada de penal-córner i, a falta de 30 segons per al final, De Camps imposava el 4 a 0 definitiu. Triomf contundent el del Polo femení que disputarà la final demà a les 13 h contra l’amfitrió, el Club de Campo.