El Mediterrani ha perdut de manera clara davant el Sabadell al Complex Esportiu Josep Vallès. Les sabadellenques s’han trobat molt còmodes durant el partit i el resultat de 2 a 11 ho ha deixat en evidència.

Domini sabadellenc a la primera part

A les noies de Marc Comas els ha costat entrar en el partit, i pràcticament no creaven perill. Han disposat de diferents ocasions de superioritat però el pal i les males decisions han fet que no sumessin cap gol. Per contra el Sabadell, fruit de la seva qualitat, ha marcat la diferència i al final de la primera meitat ja disposaven d’una avantatge de 0 gols a 5.

La segona meitat ha seguit la mateixa tònica

El Sabadell s’ha quedat amb el control del partit, les jugadores de David Palma, no s’han vist pressionades en cap moment, fet que ha contribuït que augmentés la diferència. Tot i la superioritat, el Mediterrani ha lluitat i no ha perdut pistonada durant el partit. En els últims minuts les noies de Marc Comas han aconseguit imposar el seu joc i han pogut reduir la diferència.

El Mediterrani ha de girar full ràpidament perquè tot i seguir a la part alta de la classificació ara haurà de jugar uns partits complicats a domicili.

Les paraules de Marc Comas