L’Europa ha aconseguit la victòria al camp del Castelldefels per 0 a 2 en el primer partit de la temporada de Tercera RFEF. El conjunt d’Ignasi Senabre s’ha imposat gràcies a un gol de Gerard Nolla a la primera part i un altre d’Adrí Gené a la segona.

L’Europa domina i el Castelldefels ho prova a pilota aturada

El partit ha començat amb el Castelldefels arribant a la porteria de Marc Vito amb accions a pilota aturada. L’Europa ha començat a dominar de mica en mica el joc, un fet que ha permès al conjunt d’Ignasi Senabre avançar-se en el marcador en el minut 11. Una jugada per banda dreta ha acabat amb una centrada i una rebutjada dins l’àrea. El rebot ha estat aprofitat per Gerard Nolla, que ha enviat la pilota al fons de la porteria. El Castelldefels ho ha provat amb una centrada per la dreta, però la rematada de cap de Fran Orellana ha marxat per sobre de la porteria. Gerard Nolla ha estat el jugador amb més insistència dels escapulats, ha posat a prova Antonell amb un xut que ha aturat el porter. L’ocasió més clara del Castelldefels ha estat per a Kevin Dìaz, que s’ha desfet d’Alex Cano i el seu xut ha acabat fora després d’impactar a la base del pal. De nou, Kevin Díaz ha estat el protagonista en no poder rematar correctament de cap una bona centrada d’Eslava. La primera part ha acabat amb l’Europa al davant en el marcador gràcies al gol de Gerard Nolla.

Domini groc i sentència escapulada

Els primers minuts del segon temps han tingut la mateixa línia amb què ha finalitzat la primera part, control escapulat i arribades tímides del Castelldefels però sense perill. L’àrbitre Rubén Mancera ha perdonat el capità groc la segon groga després d’una falta dura sobre Gerard Nolla. Fran Orellana, als set minuts de la segona part, ha tingut una ocasió clara, però el seu xut ha marxat per sobre del travesser. De mica en mica el conjunt de Miki Carrillo ha començat a dominar el joc i l’equip de Senabre ha patit una mica per sortir del darrere. Al minut 70, ocasió clara del Castelldefels. En una centrada de Blasco, Castell ha volgut rebutjar amb el cap i la pilota s’ha estavellat al travesser. El rebuig ha estat rematat per Padilla amb el cap i Marc Vito l’ha atrapat còmodament. 15 minuts abans d’acabar ha arribat el segon de l’Europa. Galeano ha deixat la pilota per a Adri Gené, que, amb un xut ajustat al pal dret, ha superat Antonell. El conjunt escapulat ha aguantat el resultat malgrat que el Castelldefels ha intentat retallar en el marcador. Victòria escapulada per 0 a 2 en la primera jornada de lliga.