El Sants ha perdut per 4 a 2 al camp de la Rapitenca en la primera jornada de la Tercera Federació. Uns mals minuts a la primera part han condemnat els santsencs, que han encaixat tres gols. A la represa els de Borja López han intentat reaccionar, però la distancia ja era massa gran.

El Rapitenca encarrila la victòria

Tot i que la primera jugada de perill l’ha creada el Sants, amb una rematada d’Hicham que ha sortit fregant el travesser, els primers minuts han estat força igualats. A partir del minut 20 la Rapitenca ha desequilibrat el partit. Els locals, en un quart d’hora, han marcat tres gols i han encarrilat l’enfrontament. Pachu ha estat l’encarregat de fer l’1 a 0, Omar ha signat el 2 a 0 i Guillem Martínez ha fet el 3 a 0. Han estat minuts molt complicats per als jugadors de Borja López, que s’han vist superats per la Rapitenca. En el tram final de la primera part els santsencs han intentat reaccionar, però no han pogut escurçar diferències.

El Sants, tot i intentar-ho, torna de buit

El tècnic verd-i-blanc, Borja López, ha fet tres canvis a la mitja part. Lucea, Pol Cuatrecasas i Ubón han ocupat el lloc d’Ivan Tebar, Nil Hervías i Franco i la jugada li ha sortit bé, ja que en el minut 52, Sergi Cadena ha fet el 3 a 1. L’alegria o l’esperança dels barcelonins ha durat ben poc, ja que només dos minuts més tard Guillem Martínez ha signat el 4 a 1. El quart gol dels locals ha afectat els barcelonins, que han trigat a agafar de nou la iniciativa. Tot i això, Hicham, superada la mitja hora de la segona part, ha fet el 4 a 2. En els últims minuts el Sants ha buscat el tercer amb insistència, però no ha arribat.