L’Europa s’ha abonat al 2 a 0. Tercer partit de l’Europa, tercer mateix equip que surt d’inici i tercera victòria amb el mateix resultat. Ignasi Senabre sap que el seu equip rutlla i que el millor és no tocar res i, de moment, la tàctica li funciona. Els escapulats han guanyat al camp del Vilafranca per 0 a 2 gràcies als gols de Vilamitjana i Aliaga i sumen nou punts dels nou punts possibles.

Primera meitat amb ritme lent

L’Europa ha arribat crescut al camp d’un Vilafranca que venia de perdre amb claredat contra la Monta. Els graciencs, que havien guanyat els dos partits disputats, han sortit decidits a fer el seu joc i dominar la pilota gràcies a Pau López i Galeano. De fet, només han trigat tres minuts a tenir la primera amb una jugada de Kilian que el porter Casamayor ha refusat. Una “rara avis” perquè la primera meitat ha tingut un ritme força lent i no s’han pogut veure més oportunitats clares de gol.

Vilamitjana i Aliaga sentencien el partit

Ignasi Senabre ha mogut la banqueta al descans i ha donat entrada a Aliaga per Nolla. Els barcelonins han sortit amb més empenta i han tingut bones aproximacions durant els primers compassos de la segona, gairebé sempre gràcies a Pastells. El lateral ha obligat Casamayor a fer una gran aturada i després ha estat a punt de regalar el 0 a 1 a Kilian, que ja l’esperava en boca de gol quan un defensa li ha tret en última instància.

L’efervescència, però, s’ha anat apagant, el ritme cansat ha tornat a aparèixer i les ocasions, a desaparèixer. Iván Moreno i Senabre han continuat movent peces buscant una reacció i han estat els escapulats qui l’han aconseguida. Adri Gené ha estat a punt de trobar el premi del gol, però la seva rematada ha acabat a córner. Ell mateix l’ha picada i Vilamitjana, entrant com un tren a dins de l’àrea, ha ficat el cap per fer el 0 a 1 al minut 70.

El Vilafranca, obligat pel marcador, ha intentat posar una marxa més i buscar la porteria de Marc Vito. Senabre, preveient el que passaria, ha decidit començar a treure petitons i posar jugadors més alts per evitar el perill en les pilotes penjades. Una jugada que li ha sortit rodona perquè, no només no ha patit sinó que Aliaga, a l’última jugada del partit, ha fet el 0 a 2 amb una espectacular jugada personal.