Jules Koundé

Jules Kounde estarà entre dues i tres setmanes de baixa, segons una informació de la periodista Helena Condis, de la Cadena COPE. El defensa francès, després d’una primera exploració mèdica, té una lesió als isquiotibials de la cama esquerra. El jugador es va fer la lesió en el partit de la selecció francesa contra Àustria de la Nations League.

Podria arribar per jugar el clàssic

Kounde, que va sortir de titular, va ser substituït en el minut 23 a causa de les molèsties que va notar a la cama esquerra. Ara, després d’aquestes primeres proves, s’ha confirmat la lesió als isquiotibials. Si es confirmen les dues o tres setmanes de baixa arribaria justet pel primer clàssic de l’any, que tot fa pensar que serà el diumenge 16 d’octubre, o sigui, d’aquí a tres setmanes.

Els partits que segur que es perdrà Jules Kounde, si es confirma la lesió, són el del Mallorca (dissabte 1 d’octubre) i el del Celta (diumenge 9 d’octubre) de Lliga, i la tercera jornada de la Lliga de Campions al camp de l’Inter de Milà (dimarts 4 d’octubre). Arribaria molt just per enfrontar-se als italians al Camp Nou (dimecres 12 d’octubre) i podria reaparèixer per jugar contra el Madrid al Santiago Bernabéu (possiblement el diumenge 16 d’octubre)