selecció espanyola femenina comunicat jugadores
@SEFutbolFem

Continua el conflicte entre les jugadores de la selecció espanyola de futbol i la Federació Espanyola. Les futbolistes en un comunicat han volgut deixar clara la seva posició i aclarir possibles malantesos que podien haver creat certes informacions.

En el comunicat, que signen 15 jugadores de la selecció espanyola més l’Alexia Putellas, que s’hi ha afegit, diuen que “mai no hem demanat la destitució del seleccionador espanyol”, Jorge Vilda. També deixen molt clar que elles “mai no han renunciat a la selecció espanyola”, sinó que només han demanat no ser seleccionades fins que no se solucionin “situacions que afecten el nostre estat emocional i personal, al nostre rendiment i, en conseqüència, els resultats de la Selecció i que podrien derivar en indesitjables lesions”.

Les jugadores volen “una aposta decidida per un projecte professional en què es tingui cura de tots els aspectes per aconseguir el màxim rendiment”. Lamenten que “la Federació hagi fet pública una comunicació privada” i, a més, afegeixen que “no tolerarem el to d’infantilització amb què la Federació finalitza el seu comunicat”.

El comunicat íntegre