Alegria immensa entre els jugadors de l’Horta. Han aconseguit una fita històrica. Per primera vegada a la història del club s’han classificat per jugar una promoció d’ascens a Segona B. Ho han fet després de guanyar el derbi davant l’Europa per 0 a 1.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Play-off Segona B | ÚLTIMES NOTÍCIES” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/play-off-segona-b/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Primera part sense gols

L’Europa ha sortit dominant. Ha tingut la pilota i ha combinat amb encert. La primera ocasió dels graciencs l’ha tingut Oumar, però la rematada del central ha sortit ajustadeta al pal. A l’Horta li costava generar joc. La pressió dels graciencs ofegava el mig del camp hortenc. El primer xut dels de Nacho Castro a porteria ha arribat en el minut 23 mitjançant Guillem. Joan Compte ha aturat sense dificultats. Aquesta aproximació ha estat un miratge, ja que els graciencs han continuat tenint el control. Les dues últimes ocasions de la primera part les ha tingut Éric. Primer amb un xut de falta i després amb una rematada al segon pal que atura Miguel Ramos.

L’Horta fa història

La segona part ha començat amb un cop d’efecte de l’Horta. Guillem ha pujat a banda i amb un xut potent ha superat Joan Compte fent el 0 a 1. L’Europa lluny de fer-se enrere ha buscat l’empat amb insistència i ha fet treballar de valent el porter blanc-i-negre, Miguel Ramos. Primer ha estat Éric qui l’ha posat a prova i després Alex Soto. En les dues ocasions Ramos ha rebutjat a córner. En els últims minuts l’Horta al contraatac a trobat espais a la defensa de l’Europa i hauria pogut fer el segon, però el marcador ja no s’ha mogut.