El derbi entre el Martinenc i el Sant Andreu ha acabat amb victòria dels andreuencs per 0 a 3. Tot i el triomf els quadribarrats ja no tenen opcions de jugar la promoció d’ascens.

El Sant Andreu comença molt fort

El Sant Andreu ha dominat àmpliament la primera part i ha tingut un bon grapat d’ocasions de gol. N’han entrat dues, però els de Mikel Azparren podrien haver marcat un parell de gols més. El primer l’ha marcat Óscar Muñoz amb un xut col·locat des de la frontal. L’única ocasió clara del Martinenc ha estat un xut des del mig del camp d’Edgar Tejada que ha sortit per sobre el travesser. Felipe Sa i Ferran han estat un malson per a la defensa dels del Guinardó. Els dos jugadors han tingut diverses ocasions per marcar, però ha hagut Josu, aprofitant un rebuig del porter, que ha fet pujar el 0 a 2 en el marcador.

Llamas fa el tercer

Segona meitat amb poca història, bastant més igualada i avorrida. El Sant Andreu s’ha limitat a jugar amb el marcador i ha creat molt menys que a la primera. Han collat en els últims cinc minuts i en el 90 ha estat Llamas qui ha signat el 0 a 3. El Martinenc s’ha estirat amb l’entrada de Joel i ha tingut més presència en camp rival, però ha trobat a faltar encert en la rematada final.