Després de la victòria contra l’Atlètic de Madrid, l’Espanyol creu més que mai en les possibilitats que té de jugar a Europa la propera temporada. Els blanc-i-blaus tenen la setena plaça a només tres punts de distància i volen esgotar totes les opcions de classificar-se per a la l’Europa League.

Darder vol anar a Europa

Sergi Darder ha estat l’encarregat de sortir a la sala de premsa després de la sessió tècnica de Rubi. El jugador ha dit que “pocs equips juguen bé a Leganés. Són partits tancats amb resultats curts, però ens hi juguem més que ells i això s’ha de veure al camp. Si pensem que està guanyat abans d’anar-hi, estem equivocats.” El migcampista ha definit el mot darderisme: “No donar-nos mai per morts i creure en nosaltres mateixos. Darderisme significa no donar-nos mai per morts i creure en nosaltres mateixos”.

Pel jugador, “l’equip és reconeixible des del primer dia. L’equip juga bastant diferent de l’any passat. Rubi ha vingut a marcar el seu estil i la seva identitat”. Un estil de joc que, segons ell, té “molt marge de millora. Som jugadors joves amb una projecció molt gran”.

Per Darder, “l’obligació és donar el màxim. L’objectiu era fer una temporada diferent i això és anar a Europa”. El migcampista ha recordat el seu fitxatge: “Quan vinc a l’Espanyol és perquè creixi i això implica anar a Europa, però no és fàcil. Hi ha molts equips que també ho poden fer.