El Sants ha sumat tres punts importantíssims al camp del Reus B. S’ha imposat per 0 a 2 i fa un pas important de cara a evitar el descens a Primera Catalana.

Primera part sense ocasions

Primera part força ensopida entre el Reus B i el Sants. Poques arribades i, per tant, poques ocasions de gol. Cap dels dos equips ha tingut el control i els ha costat generar perill. L’oportunitat més clara l’ha tinguda Aleix a les acaballes de la primera part. Ha picat un córner i ha estat a punt de marcar un gol olímpic.

El Sants fa un pas cap a la permanència

La segona part diferent, ja que només passaven cinc minuts quan Fran ha inaugurat el marcador fent el 0 a 1. A partir d’aquí el Reus B ha buscat l’empat amb insistència. El Sants ha patit, però ha sabut resistir i ja en el minut 92 Navarro ha fet el 0 a 2. Victòria importantíssima en la lluitat dels santsencs per evitar el descens.